Big Foot talpmasszázs

Időnk túlnyomó részét lábunk cipőnkbe zárva kénytelen tölteni, mely igen rossz hatást gyakorol lábfejünk vérkeringésére, mely egyébként is a szívünktől legtávolabb eső testrészünk. Ezért rendszeresen szükségünk lenne talpmasszázsra, amit azonban az idő, a pénz és az akarat hiányának hatására sokszor nem teszünk meg.
Amennyiben lábfejünk nem kapja meg a szükséges mozgást, az eredmény a vérkeringés gyengülése lesz, ami értelemszerűen az egész testünk vérkeringésére is kihatással van. A talpmasszás segíti az izmokat, ízületeket a megfelelő működésben, ezenfelül megszüntetheti a fájdalmat és a fáradtságot. A megfelelő masszástechnikának köszönhetően a Big Foot lehetővé teszi a lábaink egészségének megőrzését, könnyed és gyengéd ápolását.

A Big Foot nagy felületével, airbag technológiájával és egymástól függetlenül működő, egyedi görgőivel a valódi talpmasszázs és reflexológiás kezelés hatását érik el. A Big Foot motorja speciális fejlesztésű, melynél a bekapcsolt görgők változatos sebességgel mozognak. Mozgásuk, mely a gyors és a lassú között váltakozik a kézi talpmasszázs érzését keltik.

A Big Foot talpreflexzóna-masszázs kedvezően befolyásolhatja
  • a légzőszervi (asztma, allergia) 
  • a hólyag és vesepanaszokat, 
  • az emésztési panaszokat, 
  • a reumát és 
  • a bőrproblémákat is.

Big Foot árjegyzék: (érvényes 2013. június 1-től)

1 alkalom:             400 Ft.
Havi bérlet:         3500 Ft.